Referenties

Zelfvertrouwen

 

“Dank je wel Hiske, na de sessie van vanochtend, zat ik met zoveel zelfvertrouwen in de auto. Het inzicht dat ik ieder moment kan kiezen voor wat ik wil ipv me laten meeslepen in al m’n gedachten en emoties. Wauw!!”

Bachdruppels

 

“De bachdruppels kende ik niet en ik vond het in eerste instantie een beetje vaag en kon me niet voorstellen dat een paar druppels per dag ook maar iets zou kunnen doen om mijn stressklachten te verminderen. De nuchtere en ‘down to earth’ kijk van Hiske stelde me hierin gerust en ik merkte al na een week dat ik meer rust in m’n hoofd had en meer innerlijke kracht. Met name de combinatie met de outdoor life coaching werkt erg goed, enerzijds ben ik me bewust geworden van beperkende gedachten en emoties, anderzijds werken de druppels van binnenuit op de geraakte emoties.

Rust

 

"Waar ik in andere therapien het gevoel had van alles te moeten doen of anders te moeten doen, kwam ik hier tot rust en mochten al m’n emoties er zijn. Wat zo fijn was ad sessies met Hiske was dat ze zo oprecht geinteresseerd, volledig oordeelloos en tegelijkertijd heel krachtig me bij de les kon houden zodra ik weer ging afdwalen in m’n eigen beperkende gedachten, overtuiigen en conclusies."

Op pad

 

"Hiske nam mij letterlijk en figuurlijk mee op het pad van bewustwording. Het mooie aan het traject is dat ze er gedurende het traject echt helemaal voor me was, ook tussen de sessies door hadden we mailcontact, kon ik vragen stellen en m’n gevoelens delen. Het voelde echt alsof ze even een stukje met me meeliep, me ondersteunde en leerde hoe ik het zelf kon doen."

Innerlijke kracht

 

"Het gaat nu echt heel goed met me. Ik voel me rustig en blij en kan zoveel meer bij de ander laten. Ik kan ook steeds beter naar mezelf luisteren en vanuit een soort innerlijke kracht keuzes maken."

Kracht

 

"Iemand zei laatst tegen mij, je huilt niet meer. Ik moest glimlachen in mezelf omdat ik wist dat het waar was. Niet dat ik niet meer huil natuurlijk of verdrietig ben, maar de machteloosheid die ik had is omgezet in kracht." 

Als vanzelf

 

"Dank je wel lieve Hiske!  Je liep letterlijk en figuurlijk een stukje met me mee. Je hebt op een heel natuurlijke manier de kern  van mijn relatie-issues geraakt en onder ogen laten zien. Het voelt alsof er vanzelf iets is opgeruimd in mezelf, zonder ellenlange gesprekken"

Snel tot de kern 

 

"Bijzonder om te merken hoe snel Hiske de kern van mijn probleem doorzag. Zodra ik afdwaalde, hield ze me bij de les. Ik had daardoor ook maar een paar sessies nodig om een keuze te kunnen maken in mijn loopbaan. Van de druppels merkte ik in eerste instantie weinig totdat m;n man zei : "he je twijfelt niet meer" Toen realiseerde ik me dat dat inderdaad klopte, het gaat zo geleidelijk dat ik het niet eens doorhad."