Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bach Bloesem Therapie

Bachbloesemtherapie, ook wel de parel van de homeopathie genoemd, is een doeltreffende en volledig natuurlijke geneeswijze. Gemaakt van bloesems van verschillende bloemen, planten en bomen. De bloesems helpen je om alle verschillende emoties en gemoedstoestanden, die we hebben als mens, zoals  onzekerheid, angst, schuldgevoelens, overbezorgdheid, malende gedachten, stress, vermoeidheid, depressie weer in evenwicht te brengen en de balans in jezelf weer te herstellen. Je komt als het ware weer in je natuurlijke staat van zijn. 

 

Ik ben opgeleid volgens de eisen van de Dr. Bach Foundation in Engeland en erkend en geregistreerd Bachpractioner.

Je kunt ook voor alleen een Bachconsult (online/telefonisch) bij mij terecht. 

Voor meer informatie, neem gerust en geheel vrijblijvend contact op via whatsapp, mail, telefonisch of via het contactformulier.

 

"Staan voor wie je bent! In iedere situatie, op ieder moment privé of op je werk, de regie over je leven weer in eigen hand nemen en je leven vormgeven zoals jij dat wilt”

Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching
Copyright © 2022 Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren