Outdoor Life Coaching

Met de Outdoor Life Coaching sessies gaan we naar buiten. De omgeving weerspiegelt wat er in jou leeft en het buiten zijn, geeft letterlijk en figuurlijk ruimte aan de issues die spelen. Het in beweging zijn, geeft ook daadwerkelijk beweging aan de mentale en emotionele processen.  De antwoorden en inzichten komen als vanzelf naar boven, je vergeet het niet meer en het beklijft omdat je ín het moment, ín de natuur, ín beweging bent.

Verbinding met je kracht en potentieel

Ik focus me tijdens de coaching op jouw kracht en potentieel. Vaak verstopt onder dikke lagen 'stof' en niet meer zichtbaar voor jezelf. Jou weer in verbinding brengen met je kracht en potentieel is voor mij het allerbelangrijkste doel tijdens de coaching, want als je weer in verbinding staat met wie je bent, kun je in iedere situatie jezelf laten zien en altijd keuzes maken en handelen vanuit wie jij bent. 

"Staan voor wie je bent! In iedere situatie, op ieder moment privé of op je werk, de regie over je leven weer in eigen hand nemen en je leven vormgeven zoals jij dat wilt”

Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching


   06 162 73 405

  info@hiskehettinga.nl

     Borneostraat 100-4, 1094 CR Amsterdam

Copyright © 2023 Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching