Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Outdoor Life Coaching

Met de Outdoor Life Coaching sessies gaan we naar buiten. De omgeving weerspiegelt wat er in jou leeft en het buiten zijn, geeft letterlijk en figuurlijk ruimte aan de issues die spelen. Het in beweging zijn, geeft ook daadwerkelijk beweging aan de mentale en emotionele processen.  De antwoorden en inzichten komen als vanzelf naar boven, je vergeet het niet meer en het beklijft omdat je ín het moment, ín de natuur, ín beweging bent.

Verbinding met je kracht en potentieel

Ik focus me tijdens de coaching op jouw kracht en potentieel. Vaak verstopt onder dikke lagen 'stof' en niet meer zichtbaar voor jezelf. Jou weer in verbinding brengen met je kracht en potentieel is voor mij het allerbelangrijkste doel tijdens de coaching, want als je weer in verbinding staat met wie je bent, kun je in iedere situatie jezelf laten zien en altijd keuzes maken en handelen vanuit wie jij bent. 

"Staan voor wie je bent! In iedere situatie, op ieder moment privé of op je werk, de regie over je leven weer in eigen hand nemen en je leven vormgeven zoals jij dat wilt”

Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching
Copyright © 2022 Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren