Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Online Bachconsult

Wil jij eens ervaren wat de Bachbloesemtherapie voor jou kan betekenen? En ben je niet in de gelegenheid een geheel traject te volgen of langs te komen voor een consult? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult en ontvang per post de voor jou op maat geselecteerde bachremedies. Dit consult kan zowel telefonisch, via de mail of whatsapp. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met me op.

"Staan voor wie je bent! In iedere situatie, op ieder moment privé of op je werk, de regie over je leven weer in eigen hand nemen en je leven vormgeven zoals jij dat wilt”

Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching
Copyright © 2021 Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren