Centaury (duizendguldenkruid)

Wat doet deze remedie?

Dit is de remedie voor mensen die het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen. Deze mensen zijn één en al vriendelijkheid, vinden alles goed en staan altijd voor anderen klaar. Het druist tegen hun natuur in om 'nee' te zeggen want ze willen niemand tegen het hoofd stoten en zo worden ze vanwege hun zachte en welwillende aard gemakkelijk slachtoffer van de meer sterke en dominante persoonlijkheden. Deze mensen lijden liever zelf dan dat ze iemand anders teleurstellen of pijn doen en hebben een grote afkeer van kracht, macht en dominantie. Zij verwaarlozen op deze manier hun eigen levensmissie. 

' Be careful when the Centaury is coming up' 

De Centaury helpt om eigen grenzen weer van binnenuit te voelen en standvastig te zijn wanneer dit nodig is, Vriendelijk en behulpzaam maar niet meer ten koste van zichzelf, waardoor ze vervolgens meer respect en waardering krijgen. De remedie ontwikkelt moed en zelfbeschikking om ruimte te creëren voor zichzelf, vrij van de wensen en opdrachten van anderen om zo hun eigen levensmissie te volgen.

Ervaringen van cliënten:

 Ik voel nu heel duidelijk of ik wel of niet iets wil doen voor iemand anders en kan dat ook zeggen.

Ik voel me krachtig van binnenuit

Ineens hoorde ik mezelf nee zeggen, een heel duidelijk nee dat van binnenuit kwam en waar ik niet omheen kon

"Staan voor wie je bent! In iedere situatie, op ieder moment privé of op je werk, de regie over je leven weer in eigen hand nemen en je leven vormgeven zoals jij dat wilt”

Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching


   06 162 73 405

  info@hiskehettinga.nl

     Borneostraat 100-4, 1094 CR Amsterdam

Copyright © 2023 Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching