Agrimony (agrimonie)

Wat doet deze remedie?

Deze remedie kan je helpen wanneer je je zorgen verbergt achter een vrolijk masker. Pijn, zorgen, moeilijkheden of slechte gezondheid worden weggewuifd met een luchtige opmerking alsof er niks aan de hand is. Vaak opgewekte en joviale mensen met veel gevoel voor humor die absoluut niet tegen ruzie kunnen en zoveel mogelijk conflicten proberen te vermijden. Het niet aangaan van de moeilijke gevoelens, angst voor disharmonie, onrustig, veel humor, veel vrienden en altijd gezellig om mee op stap te gaan. Vaak vluchtgedrag in verslavingen of ontwikkelen van een 'tic'.  Doen alsof het goed gaat, diepe gevoelens maar het niet kunnen uiten, zeer gevoelig voor sfeer en reacties van andere mensen, streven naar harmonie.

Agrimony kan je helpen om je gevoelens meer te uiten, te praten over je gevoelens met andere mensen, jezelf serieus te nemen, meer innerlijke rust te ervaren en je masker af te zetten, eerlijk en oprecht te zijn naar jezelf en je omgeving, ook kan het helpen bij verslavingsgevoeligheid. Deze remedie helpt je weer naar de kracht van je persoonlijkheid, de essentie van het optimisme, gezelligheid, de humor en positiviteit zonder je gevoelens nog langer te hoeven verbergen achter een masker van grappen en grollen (clown) en/ of verslavingen, wat veel innerlijke spanningen en/of slapeloosheid kan veroorzaken.

"Staan voor wie je bent! In iedere situatie, op ieder moment privé of op je werk, de regie over je leven weer in eigen hand nemen en je leven vormgeven zoals jij dat wilt”

Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching


   06 162 73 405

  info@hiskehettinga.nl

     Borneostraat 100-4, 1094 CR Amsterdam

Copyright © 2023 Hiske Hettinga Outdoor Life Coaching